Pommier Police od punog drveta

Pokažite više
chevron-down

Police od punog drveta na namestaj.rs spajaju prirodnu lepotu i funkcionalnost u jedinstvenom komadu nameštaja. Izrađene od vrhunskih vrsta drveta poput hrasta, bukve ili oraha, ove police su izuzetno izdržljive i dugotrajne. Sa raznovrsnim dizajnima i finišima, svaka polica donosi toplinu i karakter u prostoriju. Bez obzira da li ih koristite za knjige, ukrase ili druge predmete, ove police od punog drveta dodaju šarm i eleganciju svakom domu. Investirajte u kvalitet i estetiku sa policama od punog drveta koje će uneti prirodni element u vaš enterijer.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommiere D structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere A structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere A structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "Police od punog drveta" nudi širok izbor visokokvalitetnih polica koje dodaju funkcionalnost i estetsku vrednost svakom prostoru. Izrađene od čvrstog drveta, ove police su idealne za knjige, ukrase, ili bilo koje druge predmete koje želite istaći ili organizovati u vašem domu ili kancelariji.

 

 

Asortiman uključuje različite stilove i dizajne, od tradicionalnih do modernih, omogućavajući vam da pronađete savršenu policu koja odgovara vašem ukusu i potrebama prostora. Bez obzira da li tražite jednostavne zidne police za minimalistički dekor, ili robustnije slobodnostojeće modele koji mogu služiti kao glavni element u prostoriji, na namestaj.rs ćete pronaći kvalitetne opcije.

 

 

Svaka polica od punog drveta dolazi sa detaljnim opisima, uključujući dimenzije i materijale, uz visokokvalitetne fotografije koje vam pomažu da donesete informisanu odluku prilikom kupovine. Police od punog drveta nisu samo praktične, već i dodaju toplinu i prirodnost vašem prostoru zahvaljujući prirodnoj teksturi i završnoj obradi drveta.

 

 

Pregledajte našu ponudu polica od punog drveta na namestaj.rs i izaberite one koje će ne samo unaprediti funkcionalnost vašeg prostora, već i obogatiti njegovu estetiku. Sa policama od punog drveta iz naše kolekcije, možete kreirati organizovan i stilski usklađen ambijent u svakom kutku vašeg doma ili kancelarije.