Pommier Stolovi od punog drveta

Pokažite više
chevron-down

Stolovi od punog drveta na namestaj.rs predstavljaju kombinaciju elegancije i izdržljivosti. Izrađeni od visokokvalitetnih vrsta drveta, ovi stolovi nude prirodnu toplinu i šarm u vašem domu. Sa različitim stilovima i finišima, svaki sto ima svoj jedinstveni karakter i estetiku. Bez obzira da li tražite trpezarijski sto za porodična okupljanja ili radni sto za produktivno radno okruženje, naša kolekcija nudi širok spektar opcija koje odgovaraju svakom prostoru i ukusu. Oplemenite svoj enterijer sa stolom od punog drveta koji će pružiti dugotrajnu lepotu i funkcionalnost.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommier Ellipse small sto

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Ellipse Big sto

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Orel sto

  Cena na upit
  newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "Stolovi od punog drveta" nudi izvanrednu selekciju kvalitetnih stolova koji donose toplinu, izdržljivost i prirodnu lepotu u svaki prostor. Stolovi od punog drveta su poznati po svojoj čvrstini i sposobnosti da traju generacijama, što ih čini idealnim izborom za trpezarije, kancelarije i dnevne sobe.

 

 

Naš asortiman obuhvata različite dizajne, od elegantnih klasičnih stolova sa fino obrađenim nogama i izrezbarenim detaljima do modernih, minimalističkih stolova koji se savršeno uklapaju u savremene enterijere. Svaki stol je pažljivo izrađen od visokokvalitetnih vrsta drveta kao što su hrast, orah, i bukva, osiguravajući dugotrajnost i estetsku privlačnost.

 

 

Detaljni opisi, tehničke specifikacije i visokokvalitetne fotografije dostupne na namestaj.rs pomažu vam da lako izaberete stol koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i uklopiti se u stil vašeg doma. Bilo da je vaš cilj da stvorite prostor za porodične obroke, elegantne večere ili produktivan radni prostor, naša ponuda stolova od punog drveta pruža raznovrsnost i kvalitet koji možete da očekujete.

 

 

Istražite našu ponudu stolova od punog drveta na namestaj.rs i odaberite savršeni stol koji će ne samo unaprediti funkcionalnost vašeg prostora, već će i doprineti njegovoj estetici, stvarajući prijatan i topao ambijent za vašu porodicu i goste. Sa stolovima od punog drveta iz naše kolekcije, svaki obrok ili radni sastanak može postati poseban događaj.