Pommier Stolice od punog drveta

Pokažite više
chevron-down

Stolice od punog drveta na namestaj.rs predstavljaju spoj izdržljivosti, prirodnog šarma i elegancije. Naša kolekcija obuhvata širok spektar stolica izrađenih od visokokvalitetnih vrsta drveta kao što su hrast, bukva, jasen ili orah, pružajući izuzetnu čvrstoću i trajnost. Bez obzira da li preferirate klasične, rustične ili modernističke dizajne, naša ponuda stolica od punog drveta nudi različite stilove i finiše kako bi se uklopile u svaki enterijer. Svaka stolica je pažljivo izrađena sa naglaskom na detalje i funkcionalnost, obezbeđujući udobnost i estetski doživljaj. Pregledajte našu ponudu stolica od punog drveta i pronađite savršen komad nameštaja koji će upotpuniti vaš trpezarijski sto ili dnevni boravak svojom toplinom i karakterom.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommier Rocco stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Tea stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Egg stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Cotto stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Cotto stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso stolica braon

  Cena na upit
  newspaper

Na namestaj.rs, kategorija "Stolice od punog drveta" nudi izvanredan izbor robustnih i estetski privlačnih stolica koje dodaju toplinu i karakter svakom prostoru. Stolice od punog drveta su cenjene zbog svoje izdržljivosti i klasičnog izgleda, čineći ih savršenim izborom za trpezarije, kuhinje, kao i za poslovne prostore.

 

 

Naš asortiman obuhvata različite stilove, od tradicionalnih modela sa izrezbarenim detaljima do modernih, minimalističkih dizajna koji se lako uklapaju u savremene interijere. Svaka stolica je izrađena od kvalitetnog drveta kao što su hrast, bukva ili orah, pružajući ne samo estetsku lepotu već i garantovanu dugovečnost i stabilnost.

 

 

Detaljni opisi, specifikacije i visokokvalitetne fotografije koje su dostupne na namestaj.rs olakšavaju izbor idealne stolice koja će odgovarati vašim potrebama i uklopiti se u vaš dom ili poslovni prostor. Bez obzira na to da li tražite stolice koje će se koristiti svakodnevno ili želite da dodate elegantan detalj u vaš prostor, naša ponuda stolica od punog drveta nudi raznovrsnost i kvalitet.

 

 

Istražite našu ponudu stolica od punog drveta na namestaj.rs i odaberite modele koji ne samo da će unaprediti funkcionalnost vašeg prostora, već će i dodati notu elegancije i trajnosti. Sa stolicama od punog drveta iz naše kolekcije, možete stvoriti udoban i stilski prostor koji će uvek ostaviti pozitivan utisak.