Ilumina Podne lampe

Pokažite više
chevron-down

Podne lampe na namestaj.rs su višenamenski dodaci koji osvetljavaju i ulepšavaju svaki kutak vašeg doma. Od elegantnih modela koji dodaju sofisticiranost vašem dnevnom boravku do casual stilova idealnih za čitaonice ili radne prostore, naša ponuda podnih lampi je pažljivo odabrana da zadovolji različite ukuse i potrebe. Ove lampe ne samo da pružaju dodatno osvetljenje tamo gde je to potrebno, već i služe kao dekorativni elementi koji mogu definisati prostor. Razmotrite našu široku selekciju podnih lampi i odaberite one koje će unaprediti funkcionalnost i estetiku vašeg doma.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 9180726 RACCIO ZLATNA PODNA LAMPA

  23.129,00 RSD
  newspaper
 • 18401 ELLA PODNA LAMPA

  15.299,00 RSD
  newspaper
 • 58227BS NEWCASTLE PODNA LAMPA

  9.799,00 RSD
  newspaper
 • 58305 LENN PODNA LAMPA

  18.449,00 RSD
  newspaper
 • 54032-3S JOSERA PODNA LAMPA

  7.499,00 RSD
  newspaper
 • 24703SN ANITA PODNA LAMPA

  6.919,00 RSD
  newspaper
 • 24685N GUSTAV PODNA LAMPA

  14.399,00 RSD
  newspaper
 • 24686 GUSTAV PODNA LAMPA

  13.849,00 RSD
  newspaper
 • 15229S1 CLARK PODNA LAMPA

  14.219,00 RSD
  newspaper
 • 58227C NEWCASTLE PODNA LAMPA

  16.899,00 RSD
  newspaper

U našoj specijalnoj kategoriji "Podne lampe" na namestaj.rs, istražite širok spektar elegantnih i funkcionalnih osvetljenja koje će uneti dodatnu dozu stila, udobnosti i praktičnosti u vaš dom ili prostor. Podne lampe nisu samo izvori svetlosti, već su i dekorativni elementi koji mogu transformisati atmosferu i estetiku vašeg enterijera.

 

 

Naša kolekcija podnih lampi obuhvata različite stilove, oblike, veličine i materijale, prilagođene različitim potrebama i preferencijama korisnika. Bez obzira da li preferirate klasične podne lampe sa tkaninastim abazurima, moderne verzije sa metalnim postoljem, ili rustične varijante od drveta, naša platforma nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaka podna lampa na namestaj.rs pažljivo je odabrana kako bi pružila visok kvalitet, osvetljenje i estetsku vrednost. Materijali su pažljivo birani, a izrada je pažljiva kako bi se osiguralo da svaka podna lampa doprinosi lepoti i atmosferi vašeg prostora.

 

 

Pored estetske vrednosti, podne lampe imaju i funkcionalnu svrhu, osvetljavajući vaš prostor na efikasan i elegantan način. One mogu dodati dodatni sjaj, toplinu i karakter u vaš dom, stvarajući prijatan ambijent i ističući ključne delove vaše prostorije.

 

 

Istražite našu kolekciju podnih lampi na namestaj.rs i pronađite savršene komade koji će uneti dodatnu udobnost, eleganciju i stil u vaš dom ili prostor. Sa najkvalitetnijim podnim lampama koje nudimo, možete stvoriti prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i ukus. Osvetlite svoj prostor uz podne lampe sa namestaj.rs.