Ilumina Stone lampe

Pokažite više
chevron-down

Stone lampe na namestaj.rs su idealan izbor za dodavanje topline i intimnosti u vaš dom. Naša paleta obuhvata različite stilove, od klasičnih lampi sa abat-žurom koje stvaraju meko, difuzno svetlo, do modernih metalnih i staklenih modela koji unose eleganciju i savremenost. Svaka stona lampa je dizajnirana da bude funkcionalna i estetski privlačna, savršena za osvetljenje radnih stolova, noćnih ormarića ili kao akcentno svetlo u dnevnom boravku. Pregledajte našu ponudu i odaberite stone lampe koje će ne samo osvetliti vaš prostor, već i dodati mu stilski pečat.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 20651 LIZ BELA STONA LAMPA

  1.119,00 RSD
  newspaper
 • 20572 MARA PLAVA STONA LAMPA

  1.849,00 RSD
  newspaper
 • AMSTERDAM TL1 BRUNITO STONA LAMPA

  15.490,00 RSD
  newspaper
 • 15185T PACO STONA LAMPA

  2.499,00 RSD
  newspaper
 • 15229T CLARKE STONA LAMPA

  2.849,00 RSD
  newspaper
 • 01-2130 RIVET STONA LAMPA ZLATNA

  2.199,00 RSD
  newspaper

U našoj posebnoj kategoriji "Stone lampe" na namestaj.rs, istražite širok spektar elegantnih i izvanrednih osvetljenja koje će uneti dodatnu dozu prirodnog šarma, udobnosti i elegancije u vaš dom ili prostor. Stone lampe predstavljaju spoj prirodnih elemenata i funkcionalnog dizajna, donoseći jedinstvenu estetiku i toplinu u enterijer.

 

 

Naša kolekcija stonih lampi obuhvata različite vrste kamenih materijala, oblike, veličine i dizajne, prilagođene različitim potrebama i preferencijama korisnika. Bez obzira da li preferirate kamene lampe sa grubim ili poliranim površinama, minimalističke ili raskošne dizajne, naša platforma nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaka stona lampa na namestaj.rs pažljivo je odabrana kako bi pružila visok kvalitet, osvetljenje i estetsku vrednost. Kamen je prirodan materijal koji donosi osećaj autentičnosti i dubine u prostor, stvarajući prijatan ambijent i ističući prirodnu lepotu.

 

 

Pored estetske vrednosti, stone lampe imaju i funkcionalnu svrhu, osvetljavajući vaš prostor na jedinstven i elegantan način. One mogu dodati dodatnu toplinu, karakter i teksturu u vaš dom, stvarajući prijatan ambijent i ističući ključne delove vaše prostorije.

 

 

Istražite našu kolekciju stonih lampi na namestaj.rs i pronađite savršene komade koji će uneti dodatnu udobnost, eleganciju i prirodnu lepotu u vaš dom ili prostor. Sa najkvalitetnijim stone lampama koje nudimo, možete stvoriti prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i ukus. Osvetlite svoj prostor uz stone lampe sa namestaj.rs.