Ilumina LED lusteri

Pokažite više
chevron-down

LED lusteri na namestaj.rs nude savršenu kombinaciju moderne tehnologije i elegantnog dizajna, osiguravajući efikasno i energetski štedljivo osvetljenje za vaš dom. Naša kolekcija uključuje različite stilove, od minimalističkih modela koji se savršeno uklapaju u savremene prostore do složenijih dizajna koji dodaju dramatičan vizuelni efekat klasično uređenim sobama. LED lusteri su idealni za stvaranje željene atmosfere u svakoj prostoriji, nudeći dugotrajno osvetljenje uz značajne uštede energije. Razmotrite našu ponudu i odaberite LED luster koji ne samo da će osvetliti vaš prostor, već će i unaprediti njegovu estetiku.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 180055 LUSTER

  44.000,00 RSD
  newspaper
 • 9820602 CELIA LUSTER

  37.025,00 RSD
  newspaper
 • 9147111 MENTON LUSTER

  24.999,00 RSD
  newspaper
 • 1980/550 KORTEZ LUSTER

  14.519,00 RSD
  newspaper

Na namestaj.rs, kategorija "LED lusteri" nudi impresivnu selekciju modernih rasvetnih tela koja kombinuju stil, inovaciju i energetsku efikasnost. LED lusteri su savršeni za one koji žele da unesu moderni dodir u svoje životne ili radne prostore, dok istovremeno smanjuju potrošnju električne energije.

 

 

Naš asortiman LED lustera uključuje različite dizajne, od minimalističkih i sofisticiranih modela do bogato dekorisanih komada koji mogu postati centralni elementi u dekoraciji vašeg doma. Bez obzira da li tražite nešto što će osvetliti vašu trpezariju, dnevni boravak ili spavaću sobu, LED lusteri na namestaj.rs nude raznovrsnost stilova koji se mogu uklopiti u svaki enterijer.

 

 

Svaki LED luster dolazi sa detaljnim opisom i specifikacijama, kao i visokokvalitetnim fotografijama koje vam pomažu da vizualizujete kako će se svetiljka uklopiti u vaš prostor. Pored estetike, LED lusteri su visoko cenjeni zbog svoje energetske efikasnosti i dugovečnosti, što znači da će pružati visokokvalitetno osvetljenje godinama bez potrebe za čestom zamjenom sijalica.

 

 

Istražite našu ponudu LED lustera na namestaj.rs i odaberite model koji će ne samo osvetliti vaš prostor, već i dodati mu moderni izgled i sofisticiranost. Uz LED lusteri iz naše kolekcije, možete stvoriti atmosferu koja odgovara vašem stilu i potrebama, uz prednosti dugotrajne i ekonomične rasvete.