Ilumina Lusteri

Pokažite više
chevron-down

Lusteri na namestaj.rs su više od pukog izvora svetla; oni su izražajni dekorativni elementi koji mogu definisati atmosferu celog prostora. Naš asortiman obuhvata širok spektar stilova, od klasičnih kristalnih lustera koji dodaju sofisticiranost i glamur, do modernih industrijskih modela koji unose savremeni šarm. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stilski izraz koji preferirate, naši lusteri su dizajnirani da budu fokalna tačka u bilo kojoj sobi. Pregledajte našu ponudu i odaberite luster koji će ne samo osvetliti vaš dom, već i unaprediti njegov ukupni estetski dojam.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 15857 VARUS VISILICA

  10.750,00 RSD
  newspaper
 • 7311404 PALERMO

  17.265,00 RSD
  newspaper
 • 550402 FINEZZA

  20.579,00 RSD
  newspaper
 • RIO MD1601-1 24W LED

  13.049,00 RSD
  newspaper
 • 5300-75-05 SDF ENZO

  9.999,00 RSD
  newspaper

Lusteri su centralni element dekorativne rasvete, a na namestaj.rs nudimo obiman izbor koji će osvetliti vaš prostor na jedinstven i stilski usklađen način. Naš asortiman obuhvata raznovrsne podkategorije, od kojih svaka pruža specifičnu estetiku i funkcionalnost:

 

Dečiji lusteri- Ovi lusteri su dizajnirani da unesu radost i maštovitost u prostorije namenjene najmlađima. Sa šarenim bojama, zabavnim oblicima i motivima koji inspirišu maštu, dečiji lusteri stvaraju veselu atmosferu idealnu za igru i odmor.

 

Klasični lusteri- Odišu elegancijom i vremenom neprevaziđenim dizajnom. Bilo da su u pitanju raskošni modeli sa kristalima koji reflektuju svetlost na spektakularne načine ili suptilniji dizajni, klasični lusteri dodaju sofisticiranu notu svakom prostoru, od trpezarije do dnevne sobe.

 

LED lusteri- Predstavljaju vrhunac moderne tehnologije osvetljenja, kombinujući energetsku efikasnost sa modernim dizajnom. LED lusteri dolaze u širokom rasponu stilova, od minimalističkih do futurističkih, pružajući jaku svetlost uz znatno manju potrošnju energije.

 

Visilice lusteri- Savršeni su za dodavanje fokusa i stila prostorima sa visokim plafonima ili za osvetljenje određenih područja, kao što su kuhinjski ostrvi ili trpezarijski stolovi. Visilice mogu varirati u stilu od industrijskog do ultra-modernog, nudeći svestranost u dekoraciji i osvetljenju.

 

Svaki proizvod dolazi sa detaljnim informacijama, uključujući specifikacije i dimenzije, čime olakšavamo vašu kupovinu i omogućavamo da bez muke odaberete savršeni luster.

 

Otkrijte našu ponudu lustera na namestaj.rs i dozvolite da vaš prostor zasija novim sjajem. Bilo da je u pitanju stvaranje atmosfere, dodavanje sofisticiranosti ili unošenje topline, naša paleta lustera nudi beskonačne mogućnosti za unapređenje vašeg prostora. Uz lustere sa naše platforme, svaki kutak vašeg doma ili poslovnog prostora može postati mesto gde se funkcionalnost susreće sa izuzetnim dizajnom.