Pommier Stolice

Pokažite više
chevron-down

Stolice na Namestaj.rs nude udobnost i stil za svaki prostor, bilo da je reč o dnevnoj sobi, trpezariji, ili radnom kutku. Sa bogatom selekcijom koja dolazi u različitim stilovima, od modernih do klasičnih, naši modeli stolica su savršeni za dodavanje funkcionalnosti i estetskog pečata vašem enterijeru. Bez obzira na vaše potrebe za sedenjem, naše stolice su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i da se harmonično uklope u vašu postojeću dekoraciju, unoseći sofisticiranost i praktičnost u svaki kutak doma.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommier Rocco stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Tea stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Egg stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica braon

  Cena na upit
  newspaper

Stolice su ključni elementi svakog doma, nudeći ne samo mesto za sedenje već i priliku da izrazite svoj lični stil kroz pažljivo odabrane komade nameštaja. Na Namestaj.rs, naša široka ponuda stolica iz različitih delova Srbije pruža vam slobodu izbora među mnogobrojnim dizajnima, materijalima i bojama. Od elegantnih trpezarijskih stolica koje će upotpuniti vaše zajedničke obroke, preko udobnih radnih stolica koje podstiču produktivnost, do modernih stolica koje dodaju karakter dnevnoj sobi, naši modeli su pažljivo odabrani da zadovolje svaku funkcionalnu i estetsku potrebu.

 

 

Svaka stolica u našoj ponudi je dizajnirana sa naglaskom na udobnost, izdržljivost i stil. Sa modelima koji uključuju ergonomske karakteristike za dugotrajno sedenje, do onih sa izražajnim dizajnerskim linijama koje služe kao dekorativni element, naše stolice su savršene za svaku priliku i prostor. Bilo da renovirate svoj dom ili tražite funkcionalan dodatak, naše stolice pružaju idealnu kombinaciju praktičnosti i estetike, omogućavajući vam da kreirate prostor koji je udoban, funkcionalan i u skladu sa vašim stilom.

 

 

Otkrijte našu ponudu stolica na Namestaj.rs i pronađite savršene modele koji će obogatiti vaš dom, pružajući udobnost i stil svakom trenutku provedenom kod kuće. Sa stolicama iz naše kolekcije, svaka soba postaje mesto gde se dizajn i funkcionalnost savršeno spajaju, stvarajući prostor koji je istovremeno privlačan, udoban i prilagođen vašim potrebama.