Pommier Trpezarijske stolice

Pokažite više
chevron-down

Trpezarijske stolice na namestaj.rs igraju ključnu ulogu u kreiranju udobnog i stilskog prostora za obrok. Naša ponuda, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, sadrži raznovrsne modele, od elegantnih do modernih, prilagođene svakom ukusu i potrebi. Bilo da tražite stolice koje će se savršeno uklopiti uz vaš trpezarijski sto ili želite da dodate novu dimenziju vašem prostoru sa jedinstvenim dizajnerskim komadima, naš asortiman trpezarijskih stolica je dizajniran da doprinese atmosferi, udobnosti i estetici vašeg doma.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommier Otto comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso comfort stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Tea stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Egg stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Garibaldi stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Otto stolica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso stolica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier Mosso stolica braon

  Cena na upit
  newspaper

Trpezarijske stolice su nezamenjivi deo svake trpezarije, nudeći ne samo sedište za vaše obroke, već i priliku da izrazite svoj stil i dodate karakter prostoru. Na namestaj.rs, pružamo vam pristup širokoj ponudi trpezarijskih stolica od velikog broja dobavljača iz Srbije, omogućavajući vam da birate između široke palete stilova, materijala i boja. Od klasičnih drvenih stolica, preko modernih metalnih i plastificiranih opcija, do luksuznih tapaciranih modela, svaka stolica je odabrana da pruži maksimalnu udobnost i da se harmonično uklopi ili istakne u vašem trpezarijskom prostoru.

 

 

Naša ponuda trpezarijskih stolica dizajnirana je tako da zadovolji različite estetske preferencije i funkcionalne potrebe, od minimalističkih i svedenih do bogato dekorisanih komada. Bez obzira na dimenziju vaše trpezarije ili stil dekoracije, pronaći ćete stolice koje odgovaraju vašem prostoru, nudeći udobnost i stil koji traju. Svaka stolica dolazi sa detaljnim opisima, kako bismo vam olakšali odabir i kupovinu.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu trpezarijskih stolica na namestaj.rs i pronađite savršene stolice koje će vašu trpezariju pretvoriti u prostor gde se udobnost susreće sa stilom. Sa trpezarijskim stolicama iz naše kolekcije, svaka trpezarija može postati mesto okupljanja gde dizajn doprinosi stvaranju toplih atmosfera, idealnih za deljenje obroka, razgovore i stvaranje uspomena sa porodicom i prijateljima.