Coincasa Ramovi za slike

Pokažite više
chevron-down

Ramovi za slike na Namestaj.rs su savršen način da dodate lični pečat vašem prostoru, čuvajući vaše dragocene uspomene i umetnička dela. Sa širokim izborom proizvoda od velikog broja dobavljača širom Srbije, naša ponuda obuhvata sve, od minimalističkih do bogato dekorisanih ramova, idealnih za svaku sobu u vašem domu. Bilo da tražite jednostavan ram za svoju omiljenu fotografiju ili sofisticirani okvir za umetničko delo, naši ramovi za slike su pažljivo odabrani da unaprede estetiku vašeg prostora, dodajući mu stil i karakter.


Preko dve decenije, Coincasa je simbolizovao eleganciju, stil i sofisticiranost u uređenju doma. Od svojih skromnih početaka, postavili smo se kao vodeći brend u svetu dekoracije i opremanja doma, prateći i oblikujući trendove koji odgovaraju svakom ukusu i životnom stilu.

Naša strast leži u tome da svaki dom pretvorimo u prostor ispunjen toplinom, udobnošću i ličnim pečatom. Zato u Coincasi verujemo da detalji čine razliku. Od pažljivo odabranih ukrasnih predmeta do funkcionalnih komada nameštaja, svaki artikal iz naše ponude osmišljen je da unese harmoniju i karakter u vaš životni prostor.

Zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i estetici, Coincasa je postala mesto gde možete pronaći sve za opremanje doma - bilo da se radi o modernim dodacima koji prate najnovije trendove ili o klasičnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Naš asortiman uključuje širok spektar proizvoda, od tekstila za dom, preko kuhinjskog pribora i posuđa, do dekorativnih predmeta i malog nameštaja, svaki sa jedinstvenim dizajnom koji odražava globalne inspiracije.

sort-ascending
 • RAM ZA SLIKU 15X10 CM

  Besplatna isporuka
  2.190,00 RSD
  newspaper
 • RAM ZA SLIKU 25X20 CM

  Besplatna isporuka
  4.490,00 RSD
  newspaper
 • RAM ZA SLIKU 25X20 CM

  Besplatna isporuka
  5.390,00 RSD
  newspaper
 • FOTO RAM SA PASPARTUOM POSREBREN 10X15 CM

  Besplatna isporuka
  5.390,00 RSD
  newspaper

Ramovi za slike igraju ključnu ulogu u dekoraciji svakog prostora, omogućavajući vam da istaknete svoje najdraže fotografije, umetnička dela i trenutke. Na Namestaj.rs, nudimo vam pristup obimnoj kolekciji ramova za slike od raznih dobavljača iz Srbije, što vam omogućava da pronađete savršeni okvir koji će dopuniti vaš dom. Naš asortiman uključuje širok spektar stilova, materijala i dimenzija, od klasičnih drvenih ramova koji dodaju toplinu i eleganciju, do modernih metalnih i plastičnih okvira koji unose svežinu i savremenost u vaš enterijer.

 

 

Svaki ram za slike u našoj ponudi je odabran s ciljem da pruži fleksibilnost za različite prostore i stilove dekoracije. Bilo da želite da kreirate galerijski zid pun uspomena ili da istaknete pojedinačno umetničko delo, ramovi iz naše punude su dizajnirani da se lako uklope i istaknu svaku sliku. Pored estetskog doprinosa, naši ramovi za slike su izrađeni od kvalitetnih materijala koji štite vaše slike od oštećenja i bleđenja, osiguravajući da vaše uspomene ostanu sačuvane kroz godine.

 

 

Otkrijte našu ponudu ramova za slike na Namestaj.rs i izaberite one koji će vašem domu dodati osobnost, stil i šarm. Sa tako širokim spektrom opcija, lako je pronaći ramove koji ne samo što će zaštititi i istaći vaše dragocene trenutke, već će i obogatiti estetiku vašeg prostora, čineći svaku sobu još lepšom i upečatljivijom.