Coincasa Zidni satovi

Pokažite više
chevron-down

Zidni satovi na Namestaj.rs predstavljaju funkcionalan i estetski dodatak svakom prostoru, nudeći širok izbor stilova od brojnih dobavljača širom Srbije. Od klasičnih dizajna koji unose eleganciju do modernih kreacija koje odražavaju savremenost, naša ponuda zidnih satova je pažljivo odabrana da zadovolji različite ukuse i potrebe. Ovi satovi ne samo što služe kao praktični pokazatelji vremena, već i kao dekorativni elementi koji doprinose karakteru i atmosferi vašeg doma.


Preko dve decenije, Coincasa je simbolizovao eleganciju, stil i sofisticiranost u uređenju doma. Od svojih skromnih početaka, postavili smo se kao vodeći brend u svetu dekoracije i opremanja doma, prateći i oblikujući trendove koji odgovaraju svakom ukusu i životnom stilu.

Naša strast leži u tome da svaki dom pretvorimo u prostor ispunjen toplinom, udobnošću i ličnim pečatom. Zato u Coincasi verujemo da detalji čine razliku. Od pažljivo odabranih ukrasnih predmeta do funkcionalnih komada nameštaja, svaki artikal iz naše ponude osmišljen je da unese harmoniju i karakter u vaš životni prostor.

Zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i estetici, Coincasa je postala mesto gde možete pronaći sve za opremanje doma - bilo da se radi o modernim dodacima koji prate najnovije trendove ili o klasičnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Naš asortiman uključuje širok spektar proizvoda, od tekstila za dom, preko kuhinjskog pribora i posuđa, do dekorativnih predmeta i malog nameštaja, svaki sa jedinstvenim dizajnom koji odražava globalne inspiracije.

sort-ascending
 • ZIDNI SAT SA HROMIRANIM ABS KUĆIŠTEM BRAON D 39CM

  Besplatna isporuka
  4.490,00 RSD
  newspaper
 • ZIDNI SAT SA PLEKSI STAKLOM I HROMIRANIM ABS KUĆIŠTEM SIVI D 35CM

  Besplatna isporuka
  3.690,00 RSD
  newspaper
 • PEŠČANI SAT OD OBJENOG STAKLA SA TAČKICAMA NARANDŽASTA H 21CM

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 3.633,00 RSD Normalna cena 5.190,00 RSD
  newspaper
  -30%
 • KVARCNI STONI SAT SA METALNIM KUĆIŠTEM R 17CM

  Besplatna isporuka
  2.990,00 RSD
  newspaper

Zidni satovi su više od običnih uređaja za merenje vremena; oni su ključni komadi dekora koji mogu definisati prostor i dodati mu karakter. Na Namestaj.rs, nudimo obimnu kolekciju zidnih satova od raznih dobavljača iz Srbije, omogućavajući vam da izaberete savršeni sat koji će komplementirati vaš dom. Naš asortiman uključuje široku paletu dizajna, od tradicionalnih i vintage modela koji pružaju toplinu i šarm, do minimalističkih i avangardnih satova koji donose moderan pečat vašem prostoru.

 

 

Svaki zidni sat u našoj ponudi je odabran s posebnom pažnjom na detalje, kvalitet izrade i dizajnersku vrednost, osiguravajući da svaki komad ne samo da je funkcionalan, već i da estetski obogaćuje vaše životne i radne prostore. Bilo da tražite centralni komad za svoj dnevni boravak, elegantan dodatak za kancelariju, ili upečatljiv sat koji će privlačiti poglede u hodniku, naši zidni satovi su idealni za dodavanje finalnih detalja vašem enterijeru.

 

 

Otkrijte našu ponudu zidnih satova na Namestaj.rs i pronađite onaj koji će ne samo pratiti vaše vreme, već i upotpuniti estetiku vašeg doma. Sa takvom raznolikošću stilova i dizajna, lako je pronaći zidni sat koji odgovara vašim potrebama i koji će svakodnevno inspirisati i impresionirati, čineći svaki trenutak merljivim u stilu.