Kare Barski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Barski stolovi na Namestaj.rs su savršeni za dodavanje modernog i funkcionalnog elementa u vašu kuhinju, trpezariju ili kućni bar. Sa paletom proizvoda koja nudi različite stilove, od industrijskih do minimalističkih dizajna, naša ponuda barskih stolova zadovoljava širok spektar estetskih preferencija. Idealni za druženje, obroke ili kao stilski dodatak vašem prostoru, naši barski stolovi kombinuju praktičnost sa modernim dizajnom, čineći svaki kutak doma mesto gde želite da provodite vreme.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
  • Bistro Table Julie 60x60cm

    54.100,00 RSD
    newspaper
    Bistro Table Julie 60x60cm

Barski stolovi postaju sve popularniji izbor za one koji žele da unesu element modernog dizajna i funkcionalnosti u svoj dom. Na Namestaj.rs, nudimo širok asortiman barskih stolova koji su pažljivo odabrani da zadovolje potrebe modernog stanovanja, pružajući idealno mesto za obroke, piće ili druženje sa prijateljima i porodicom. Naša ponuda obuhvata različite modele, od elegentnih stolova sa staklenim pločama, preko robustnih stolova od punog drveta, do modernih stolova sa metalnim nogarama, svaki dizajniran da se savršeno uklopi u vaš enterijer.

 

 

Bez obzira na veličinu vašeg prostora, naši barski stolovi su dizajnirani da maksimiziraju upotrebljivost i stil. Pored estetskog apela, praktičnost barskih stolova ogleda se i u njihovoj višenamenskoj upotrebi – mogu služiti kao centralni komad u kućnom baru, dodatna radna površina u kuhinji ili kao elegantan dodatak u trpezariji. Dodatne funkcije, poput podesive visine ili ugrađenih polica, dodatno unapređuju funkcionalnost i prilagodljivost, omogućavajući vam da kreirate prostor koji je istovremeno praktičan i u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera.

 

 

Otkrijte našu ponudu barskih stolova na Namestaj.rs i izaberite savršeni model koji će obogatiti vaš dom, nudeći savršenu kombinaciju između funkcionalnosti, stila i udobnosti. Sa barskim stolovima iz naše kolekcije, svaki obrok ili druženje postaje poseban događaj, transformišući vaš dom u prostor gde dizajn i funkcionalnost savršeno koegzistiraju.