Numanović Barski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Barski stolovi na Namestaj.rs su savršeni za dodavanje modernog i funkcionalnog elementa u vašu kuhinju, trpezariju ili kućni bar. Sa paletom proizvoda koja nudi različite stilove, od industrijskih do minimalističkih dizajna, naša ponuda barskih stolova zadovoljava širok spektar estetskih preferencija. Idealni za druženje, obroke ili kao stilski dodatak vašem prostoru, naši barski stolovi kombinuju praktičnost sa modernim dizajnom, čineći svaki kutak doma mesto gde želite da provodite vreme.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
  • Barski sto T910, braon

    Besplatna isporuka
    Posebna cena 18.790,00 RSD Normalna cena 23.488,00 RSD
    newspaper
    -20%

Barski stolovi postaju sve popularniji izbor za one koji žele da unesu element modernog dizajna i funkcionalnosti u svoj dom. Na Namestaj.rs, nudimo širok asortiman barskih stolova koji su pažljivo odabrani da zadovolje potrebe modernog stanovanja, pružajući idealno mesto za obroke, piće ili druženje sa prijateljima i porodicom. Naša ponuda obuhvata različite modele, od elegentnih stolova sa staklenim pločama, preko robustnih stolova od punog drveta, do modernih stolova sa metalnim nogarama, svaki dizajniran da se savršeno uklopi u vaš enterijer.

 

 

Bez obzira na veličinu vašeg prostora, naši barski stolovi su dizajnirani da maksimiziraju upotrebljivost i stil. Pored estetskog apela, praktičnost barskih stolova ogleda se i u njihovoj višenamenskoj upotrebi – mogu služiti kao centralni komad u kućnom baru, dodatna radna površina u kuhinji ili kao elegantan dodatak u trpezariji. Dodatne funkcije, poput podesive visine ili ugrađenih polica, dodatno unapređuju funkcionalnost i prilagodljivost, omogućavajući vam da kreirate prostor koji je istovremeno praktičan i u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera.

 

 

Otkrijte našu ponudu barskih stolova na Namestaj.rs i izaberite savršeni model koji će obogatiti vaš dom, nudeći savršenu kombinaciju između funkcionalnosti, stila i udobnosti. Sa barskim stolovima iz naše kolekcije, svaki obrok ili druženje postaje poseban događaj, transformišući vaš dom u prostor gde dizajn i funkcionalnost savršeno koegzistiraju.