Numanović Trpezarijski stolovi

Pokažite više
chevron-down

Trpezarijski stolovi na namestaj.rs su srce svake trpezarije, mesto okupljanja, razgovora i uživanja u obrocima. Naša ponuda obuhvata raznovrsne modele od brojnih dobavljača širom Srbije, od klasičnog do modernog dizajna, koji su sposobni da zadovolje svaki ukus i potrebu. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stil dekoracije, pronaći ćete idealan trpezarijski sto koji će doprineti atmosferi i funkcionalnosti vašeg doma, pružajući trajnu vrednost i estetsku privlačnost.


Numanović je renomirani brend nameštaja koji već godinama zauzima važno mesto na tržištu, nudeći širok spektar proizvoda visokog kvaliteta za opremanje domova i poslovnih prostora. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći raznovrsne kategorije nameštaja, uključujući ugaone garniture, udobne sofe, fotelje i trosede, dizajnirane tako da zadovolje različite ukuse i potrebe kupaca. Takođe, Numanović se ističe proizvodnjom kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica, koji su kombinacija funkcionalnosti i estetike, pružajući savršen ambijent za porodične obroke i okupljanja. Spavaće sobe iz njihove ponude donose harmoniju i stil, uključujući elegantne krevete i prostrane ormare koji obećavaju udobnost i organizovan prostor. 

sort-ascending
 • Trpezarijski sto 3 – sonoma

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 11.900,00 RSD Normalna cena 14.875,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Trpezarijski sto 3 – bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 11.900,00 RSD Normalna cena 14.875,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Trpezarijski sto 1 – bela

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.900,00 RSD Normalna cena 11.125,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Trpezarijski sto 1 – sonoma

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 8.900,00 RSD Normalna cena 11.125,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Trpezarijski sto T12

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 15.737,00 RSD Normalna cena 19.672,00 RSD
  newspaper
  -20%
 • Trp. sto PERLA

  Besplatna isporuka
  Posebna cena 49.990,00 RSD Normalna cena 62.488,00 RSD
  newspaper
  -20%

Trpezarijski stolovi predstavljaju ključni element u dizajniranju svake trpezarije, nudeći ne samo prostor za obroke, već i mesto za druženje, rad i igru. Na namestaj.rs, nudimo široku ponudu trpezarijskih stolova od velikog broja dobavljača iz cele Srbije, što vam omogućava da odaberete između široke palete stilova, od elegantnih i klasičnih do jednostavnih i savremenih. Svaki trpezarijski sto u našoj ponudi je odabran da pruži optimalnu kombinaciju funkcionalnosti, trajnosti i estetskog izražaja, kako bi se savršeno uklopio u vaš prostor i stil života.

 

 

Naš asortiman obuhvata trpezarijske stolove različitih oblika, veličina i materijala, uključujući drvo, metal, staklo, i kombinovane materijale, omogućavajući vam da pronađete savršeni sto koji odgovara vašim specifičnim potrebama i estetskim preferencijama. Bez obzira da li tražite veliki sto za prostranu trpezariju ili kompaktniji model za manji prostor, naša ponuda sadrži opcije koje mogu zadovoljiti različite funkcionalne zahteve i stilske vizije.

 

 

Za svaki trpezarijski sto dostupne su detaljne informacije, uključujući specifikacije o dimenzijama, materijalima i uputstva za održavanje, kako bismo vam olakšali izbor i kupovinu. Uz široku ponudu dostupnu na namestaj.rs, lako je pronaći trpezarijski sto koji ne samo što će obogatiti vašu trpezariju, već će postati centralno mesto za okupljanje vaše porodice i prijatelja, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu trpezarijskih stolova na namestaj.rs i izaberite onaj koji će vašu trpezariju pretvoriti u prostor pun topline, stila i funkcionalnosti. Sa trpezarijskim stolovima iz naše kolekcije, svaka trpezarija može postati središte doma, mesto gde se funkcionalnost susreće sa izuzetnim dizajnom i gde se svaki obrok pretvara u poseban događaj.