Ilumina LED paneli

Pokažite više
chevron-down

LED paneli na namestaj.rs predstavljaju savršeno rešenje za osvetljenje unutrašnjih prostora sa visokim nivoom efikasnosti i estetike. Naša kolekcija obuhvata širok spektar LED panela različitih dimenzija, snaga i boja svetlosti, prilagođenih različitim potrebama osvetljenja. LED paneli su idealni za osvetljenje kancelarija, konferencijskih sala, školskih učionica, bolničkih prostorija i drugih unutrašnjih prostora, pružajući ravnomerno i prijatno osvetljenje bez štetnih treperenja. Sa dugim vekom trajanja i energetski efikasnom LED tehnologijom, naši LED paneli nude pouzdanost i uštedu energije tokom dugog perioda korišćenja. Pregledajte našu ponudu LED panela i pronađite idealno rešenje za unapređenje osvetljenja u vašem prostoru.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 9345635 MORBIDO LED PLAFONJERA

  39.099,00 RSD
  newspaper
 • RINGS 2015257-4 54W LED

  29.049,00 RSD
  newspaper
 • 4258800 KAROLINA PLAFONJERA

  59.459,00 RSD
  newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "LED paneli" nudi elegantna i moderna rešenja za osvetljenje koja su idealna za poslovne prostore, kancelarije, obrazovne ustanove, kao i za kućnu upotrebu. LED paneli su popularni zbog svog tankog dizajna i sposobnosti da pruže ravnomerno, difuzno svetlo koje smanjuje odsjaj, čineći ih izuzetno prijatnim za oči.

 

 

Naš asortiman uključuje LED panele različitih dimenzija i snaga, koji se lako mogu ugraditi u različite vrste plafona ili koristiti kao zidne svetiljke. Ovi paneli su dizajnirani da pruže visoku efikasnost i smanjenu potrošnju energije, što ih čini ekonomičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

 

 

Svaki LED panel na namestaj.rs dolazi sa detaljnim opisima i tehničkim specifikacijama, uključujući informacije o svetlosnom fluksu, temperaturi boje svetla i energetskoj efikasnosti. Pored toga, LED paneli su poznati po svojoj dugovečnosti i minimalnoj potrebi za održavanjem, što ih čini izuzetno praktičnim za dugoročnu upotrebu u različitim aplikacijama.

 

 

Istražite našu ponudu LED panela na namestaj.rs i odaberite modele koji će unaprediti estetiku i funkcionalnost vašeg prostora, pružajući vam efikasno i ekološki prihvatljivo osvetljenje. Sa LED panelima iz naše kolekcije, možete stvoriti svetlosnu atmosferu koja je ugodna, privlačna i energetski efikasna.