Ilumina LED reflektori

Pokažite više
chevron-down

LED reflektori na namestaj.rs nude moćno osvetljenje uz visoku energetsku efikasnost i dugotrajnost. Naša kolekcija obuhvata različite modele reflektora sa LED tehnologijom, od malih reflektora za osvetljenje dvorišta do većih reflektora za osvetljenje širih površina kao što su sportski tereni ili parkirališta. Sa mogućnošću izbora različitih snaga i boja svetlosti, naši LED reflektori pružaju fleksibilnost i prilagodljivost za različite potrebe osvetljenja. Bez obzira da li vam je potrebno osvetljenje za kuću, baštu, poslovni prostor ili javnu površinu, naši LED reflektori će osigurati pouzdano i svetlo osvetljenje uz minimalnu potrošnju energije. Pregledajte našu ponudu LED reflektora i pronađite idealno rešenje za vaše potrebe osvetljenja.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • ZS2941 TAMBO LED REFLEKTOR SA SENZOROM

  5.209,00 RSD
  newspaper
 • ZS2931 TAMBO LED REFLEKTOR SA SENZOROM

  4.159,00 RSD
  newspaper
 • ZS2921 LED REFLEKTOR TAMBO SA SENZOROM

  3.459,00 RSD
  newspaper
 • ZS2911 TAMBO LED REFLEKTOR SA SENZOROM

  2.809,00 RSD
  newspaper
 • ZS2531 TAMBO LED REFLEKTOR

  2.809,00 RSD
  newspaper
 • ZS2521 TAMBO LED REFLEKTOR

  1.749,00 RSD
  newspaper
 • ZS2511 TAMBO LED REFLEKTOR

  1.149,00 RSD
  newspaper
 • LT63-09632 REFLEKTOR 200W

  7.499,00 RSD
  newspaper
 • LT60-05030 LED REFLEKTOR 50W

  1.499,00 RSD
  newspaper
 • LT60-02030 LED REFLEKTOR 20W

  749,00 RSD
  newspaper
 • LT60-01030 REFLEKTOR 10W

  499,00 RSD
  newspaper
 • LT60-03030 LED REFLEKTOR 30W

  999,00 RSD
  newspaper

Na namestaj.rs, naša kategorija "LED reflektori" nudi snažne i energetski efikasne opcije za osvetljenje spoljnih i unutrašnjih prostora koji zahtevaju visok nivo svetlosti. LED reflektori su idealni za osvetljavanje velikih površina kao što su dvorišta, parking prostori, skladišta ili radionice, pružajući intenzivno i jasno svetlo koje poboljšava vidljivost i sigurnost.

 

 

Naš asortiman LED reflektora obuhvata različite modele sa različitim snagama i karakteristikama svetlosnog snopa, omogućavajući vam da precizno prilagodite osvetljenje vašim specifičnim potrebama. Ovi reflektori su dizajnirani da budu dugotrajni i otporni na vremenske uslove, što ih čini pouzdanim izborom za upotrebu u različitim okruženjima.

 

 

Svaki LED reflektor u našoj ponudi dolazi sa detaljnim opisom, uključujući tehničke specifikacije kao što su wattage, svetlosni izlaz, ugao snopa, i očekivani vek trajanja. Pored svoje osnovne funkcije osvetljenja, LED reflektori su cenjeni zbog svoje energetske efikasnosti, što može značajno smanjiti troškove električne energije.

 

 

Istražite našu ponudu LED reflektora na namestaj.rs i izaberite proizvode koji ne samo da će osvetliti vaše prostore, već će i doprineti smanjenju vaših operativnih troškova. Sa LED reflektorima iz naše kolekcije, možete uživati u pouzdanoj, ekonomičnoj i visokokvalitetnoj rasveti koja odgovara vašim najzahtevnijim potrebama.