Ilumina LED trake

Pokažite više
chevron-down

LED trake na namestaj.rs nude inovativno rešenje za osvetljenje koje kombinuje funkcionalnost sa estetikom, idealno za dodavanje sofisticiranog osvetljenja u bilo koji prostor. Sa širokim spektrom boja i mogućnošću prilagođavanja, ove trake pružaju jedinstven način da osvetlite svoj dom ili poslovni prostor, stvarajući atmosferu koja odražava vaš lični stil. Bilo da želite da naglasite arhitektonske detalje ili da dodate toplo ambijentalno osvetljenje, LED trake su savršen izbor.


Ilumina doo je osnovana 2000. godine kao porodična firma specijalizovana za distribuciju tehničke rasvete. Počevši sa malim brojem zaposlenih koji su delili iste ideale, Ilumina je tokom dve decenije znatno proširila svoje kapacitete.

 

Danas, firma nudi širok asortiman proizvoda koji, pored tehničke rasvete, uključuje dekorativnu unutrašnju rasvetu, industrijsku i tehničku rasvetu, spoljnu rasvetu, elektromaterijal, opremu i specijalnu delatnost - novogodišnju rasvetu. Ilumina je takođe proširila svoje delovanje na polje elektromontaže, što obuhvata instalaciju i održavanje električnih instalacija i osvetljenja objekata.

 

U moderno dizajniranom maloprodajnom objektu, Ilumina nudi više od 5000 modela različitih vrsta rasvetnih tela. Svi proizvodi su uredno izloženi, a stručno osoblje je dostupno da pruži savete kupcima. Cilj firme je da svu robu izloženu u salonu ima u velikim količinama na skladištu, što je omogućeno velikim magacinskim prostorom u sklopu maloprodajnog objekta.

 

Zahvaljujući saradnji sa brojnim inostranim renomiranim brendovima rasvete, Ilumina može da odgovori i na najzahtevnije projekte dizajna enterijera i eksterijera. Asortiman, kvalitet proizvoda i usluga te pažnja posvećena željama i potrebama kupaca doprineli su stalnom rastu firme.

 

Ilumina se trudi da održi visok nivo zadovoljstva kupaca, što se ogleda u kvalitetu proizvoda, pristupačnim cenama i stalnoj podršci. Novogodišnja rasveta, koja je deo ponude već deset godina, predstavlja posebnu delatnost u okviru firme. Kao zastupnici francuske firme Blachere, svetskog lidera u proizvodnji prazničnog osvetljenja, Ilumina je realizovala brojne uspešne projekte u oblasti novogodišnje dekoracije i osvetljenja, pružajući kompletnu uslugu od dizajna do isporuke i montaže.

sort-ascending
 • 50286 LED TRAKA 4,8W 4000K

  699,00 RSD
  newspaper
 • 50285 LED TRAKA 4,8W 24V 3000K IP33

  699,00 RSD
  newspaper
 • LED TRAKA 5W 24V COB-320 LED 4000K

  999,00 RSD
  newspaper
 • LED TRAKA 5W 24V COB-320LED IP20 3000K

  999,00 RSD
  newspaper

LED trake predstavljaju revolucionarno rešenje u svetu rasvete, dostupno na namestaj.rs, koje vam omogućava da svoj prostor osvetlite na moderan i efikasan način. Ove trake su dizajnirane da se lako prilagode različitim prostorima, nudeći široku paletu boja i intenziteta svetlosti, što ih čini savršenim za kreiranje jedinstvenih atmosfera u domovima, kancelarijama, trgovinama, i restoranima. Od naglašavanja arhitektonskih karakteristika do stvaranja intimnih ambijentalnih osvetljenja, LED trake nude beskrajne mogućnosti za inovacije u dekoraciji.

 

 

Sa našom ponudom LED traka, korisnici mogu očekivati visokokvalitetna rasvetna rešenja koja su istovremeno energetski efikasna i dugotrajna. Naš asortiman uključuje različite dužine i mogućnosti montaže, omogućavajući lako prilagođavanje i instalaciju u skladu sa specifičnim zahtevima vašeg projekta. Detaljne informacije o svakom proizvodu, uključujući tehničke specifikacije i savete za montažu, olakšavaju izbor i kupovinu, pružajući vam sve potrebne informacije da maksimalno iskoristite potencijal LED traka.

 

 

Istražite našu ponudu LED traka na namestaj.rs i otkrijte kako ova savremena rasveta može transformisati vaš prostor, dodajući mu modernost, efikasnost i jedinstveni šarm. Sa LED trakama, svetlost postaje vaš kreativni alat, omogućavajući vam da kreirate prostor koji ne samo da izgleda izvanredno, već je i osvetljen na ekološki odgovoran način.