Kare Letvice za krevet

Pokažite više
chevron-down

Letvice za krevet - osnova udobnosti i podrške! Osigurajte optimalnu podršku svom krevetu uz letvice dostupne na namestaj.rs. Naša široka ponuda letvica uključuje kvalitetne modele od različitih proizvođača širom Srbije, pružajući vam mogućnost da pronađete idealno rešenje za poboljšanje udobnosti i trajnosti vašeg kreveta. Pronađite savršene letvice koje će vam omogućiti miran san i udobnost, uz garantovanu visok kvalitet i povoljne cene.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Slatted Frame Comfort Plus 100x200

  38.100,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort Plus 100x200
 • Slatted Frame Comfort 100x200

  27.200,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort 100x200
 • Slatted Frame Comfort Plus 80x200

  34.500,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort Plus 80x200
 • Slatted Frame Comfort 80x200

  26.100,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort 80x200
 • Slatted Frame Comfort Plus 90x200

  34.500,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort Plus 90x200
 • Slatted Frame Comfort 90x200

  26.100,00 RSD
  newspaper
  Slatted Frame Comfort 90x200

Naša kolekcija letvica za krevet nudi širok izbor visokokvalitetnih proizvoda koji će unaprediti udobnost i podršku vašeg kreveta. Bez obzira na tip kreveta koji imate ili vaše preferencije, kod nas ćete pronaći idealne letvice koje će doprineti boljem snu i opuštanju.

 

 

Izaberite između različitih materijala, dizajna i dimenzija kako biste pronašli letvice koje savršeno odgovaraju vašim potrebama. Naša pažljivo odabrana ponuda obuhvata letvice od masivnog drveta, metalne letvice visoke izdržljivosti, kao i moderne letvice od kombinacije materijala.

 

 

Svaka letvica je pažljivo dizajnirana da pruži optimalnu podršku vašem telu tokom spavanja, osiguravajući pravilno raspoređivanje težine i smanjenje pritiska na leđima i zglobovima. Osim toga, naše letvice su jednostavne za montažu i kompatibilne sa različitim vrstama kreveta.

 

 

Uz naše letvice za krevet, možete biti sigurni da će vaš krevet pružiti ne samo udobnost, već i trajnost i kvalitetan san svake noći. Otkrijte našu ponudu letvica za krevet i podignite nivo udobnosti svog spavanja već danas na namestaj.rs!