Kare Toaletni stolovi

Pokažite više
chevron-down

Toaletni stolovi na Namestaj.rs nude savršen kutak za svakodnevnu pripremu, kombinujući funkcionalnost sa stilom. Sa paletom proizvoda od raznih dobavljača širom Srbije, naša ponuda obuhvata širok spektar dizajna, od klasičnih do modernih, idealnih za svaki prostor. Bilo da tražite elegantan toaletni sto za svoju spavaću sobu ili kompaktni model koji štedi prostor, naši toaletni stolovi su pažljivo odabrani da pružaju idealno mesto za čuvanje vaše kozmetike, nakita i ostalih esencijalnih predmeta, dodajući vašem domu sofisticiranost i organizaciju.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Dressing Table Milano

  178.200,00 RSD
  newspaper
  Dressing Table Milano
 • Make Up Combination Diva croco white

  341.300,00 RSD
  newspaper
  Make Up Combination Diva croco white
 • Dressing Table Vanity 102x47cm

  93.800,00 RSD
  newspaper
  Dressing Table Vanity 102x47cm
 • Dressing Table Bravo 120x45cm

  208.300,00 RSD
  newspaper
  Dressing Table Bravo 120x45cm
 • Make Up Combination Venezia Cream

  349.700,00 RSD
  newspaper
  Make Up Combination Venezia Cream

Toaletni stolovi su više od pukog komada nameštaja; oni su intimno utočište u kojem se započinje i završava dan, prostor gdje se spajaju funkcionalnost i estetika. Na Namestaj.rs, nudimo širok izbor toaletnih stolova od izabranih dobavljača iz Srbije, pružajući vam mogućnost da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem prostoru i stilu života. Od sofisticiranih stolova sa ogledalima i bogatim prostorom za skladištenje do minimalističkih modela koji se savršeno uklapaju u male prostore, naši toaletni stolovi su pažljivo odabrani da unaprede svaku spavaću sobu ili garderober.

 

 

Svaki toaletni sto iz naše ponude je dizajniran sa mišlju na korisnika, nudeći dovoljno prostora za skladištenje šminke, nakita i ostalih ličnih predmeta. Sa karakteristikama poput podesivih ogledala, praktičnih fioka i elegantnih detalja, naši toaletni stolovi ne samo da služe kao vaš lični kutak za pripremu već i kao izraziti komadi koji doprinose lepoti vašeg doma. Bez obzira da li preferirate tradicionalni šarm ili savremenu jednostavnost, naša ponuda toaletnih stolova nudi savršenu kombinaciju stila i funkcije.

 

 

Otkrijte našu ponudu toaletnih stolova na Namestaj.rs i stvorite prostor koji odražava vašu ličnost i zadovoljava vaše dnevne potrebe. Sa toaletnim stolovima iz naše kolekcije, svaka spavaća soba ili garderober može postati prostor organizovanosti, komfora i stila, gde svaki dan počinje i završava u atmosferi lepote i harmonije.