Kare Noćni ormarići

Pokažite više
chevron-down

Noćni ormarići na Namestaj.rs su neophodan dodatak svakoj spavaćoj sobi, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Iz naše bogate ponude, koja dolazi od raznih dobavljača širom Srbije, možete izabrati modele koji se uklapaju u sve, od minimalističkih do luksuznih spavaćih soba. Bilo da tražite prostor za skladištenje vaših knjiga, lampi ili budilnika, naši noćni ormarići su pažljivo odabrani da dodaju praktičnost vašem prostoru i da ulepšaju vaše okruženje.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Dresser Small Muskat

  37.400,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Muskat
 • Dresser Small Luxury Push 2 Drawers Grey

  42.800,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Luxury Push 2 Drawers Grey
 • Dresser Small Catalina 51x58cm

  70.700,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Catalina 51x58cm
 • Dresser Small Soran Black 49x50cm

  41.700,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Soran Black 49x50cm
 • Dresser Small Ravello 50x40cm

  50.800,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Ravello 50x40cm
 • Dresser Small Alhambra

  45.900,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Alhambra
 • Dresser Small Glenn 50x55cm

  60.200,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Glenn 50x55cm
 • Dresser Small Luxury Pearl 2 Drawers

  39.700,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Luxury Pearl 2 Drawers
 • Dresser Small Puro 50x35cm

  55.100,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Puro 50x35cm
 • Dresser Small Luxury 2 Drawers

  38.500,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Luxury 2 Drawers
 • Dresser Small Osaka

  70.700,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Osaka
 • Dresser Small Grace 50x55cm

  60.200,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Grace 50x55cm
 • Dresser Small Milano

  108.500,00 RSD
  newspaper
  Dresser Small Milano

Noćni ormarići predstavljaju ključan element svake dobro organizovane spavaće sobe, pružajući ne samo neophodno mesto za odlaganje već i doprinoseći ukupnoj estetici prostora. Na Namestaj.rs, naša široka selekcija noćnih ormarića od dobavljača iz Srbije obuhvata različite stilove, boje i materijale, omogućavajući vam da nađete idealan komad koji odgovara vašem ličnom stilu i potrebama. Od klasičnih drvenih ormarića koji donose toplinu i eleganciju, do modernih modela sa čistim linijama i inovativnim dizajnom, naši noćni ormarići su dizajnirani da se savršeno uklope u vašu spavaću sobu.

 

 

Svaki noćni ormarić u našoj ponudi je odabran s posebnom pažnjom na praktičnost i estetsku vrednost. Mnogi modeli sadrže dodatne funkcije poput fioka i polica, pružajući vam dodatni prostor za organizaciju i čuvanje vaših esencijalnih predmeta na dohvat ruke. Pored toga, dizajn naših noćnih ormarića pažljivo je osmišljen da komplementira širok spektar kreveta i ostalog nameštaja u spavaćoj sobi, čineći vaš prostor harmoničnim i funkcionalnim.

 

 

Istražite našu ponudu noćnih ormarića na Namestaj.rs i pronađite savršeni dodatak koji će obogatiti vašu spavaću sobu, unoseći u nju stil, funkcionalnost i organizaciju. Sa noćnim ormarićima iz naše kolekcije, svaka spavaća soba postaje prostor gdje se udobnost i dizajn susreću, stvarajući idealno okruženje za odmor i relaksaciju.