Darijana Komode i ormarići

Pokažite više
chevron-down

Komode i ormarći na Namestaj.rs nude praktično i stilsko rešenje za skladištenje i organizaciju u svakom delu vašeg doma. Od kompaktnih ormarća koji savršeno staju u uske prostore do prostranih komoda koje nude obilje prostora za skladištenje, naša ponuda obuhvata različite modele koji se mogu uklopiti u bilo koji enterijer. Svaki komad je dizajniran da doprinese redosledu i estetici vašeg prostora, pružajući istovremeno funkcionalnu vrednost i doprinoseći ukupnom izgledu vašeg doma.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.

sort-ascending
 • Komoda Zick Zack

  57.720,00 RSD
  newspaper
 • Komoda Queen Bee

  101.200,00 RSD
  newspaper
 • Komoda Dark-Brown

  59.700,00 RSD
  newspaper

Komode i ormarći su neophodni komadi nameštaja koji služe kao temelj organizovane i stilski uređene kuće. Na Namestaj.rs, naš širok izbor komoda i ormarća dolazi u raznovrsnim stilovima, veličinama i završnim obradama, pružajući savršeno skladišno rešenje za svaku sobu. Bez obzira na to da li tražite elegantnu komodu koja će biti centralni dekorativni element vašeg dnevnog boravka ili funkcionalni ormarić koji će uneti red u vašu kuhinju ili kupatilo, naša ponuda je dizajnirana da zadovolji sve potrebe za skladištenjem sa stilom.

 

 

Svaki komad nameštaja u našoj ponudi kombinuje visokokvalitetne materijale sa pažnjom na detalje, osiguravajući dugotrajnost i estetsku privlačnost. Komode dolaze sa prostranim fiokama i policama, nudeći obilje prostora za organizovanje odeće, posteljine ili dnevnih potrepština, dok ormarći mogu sadržati specijalizovane pregrade za specifične potrebe, kao što su skladištenje posuđa ili kancelarijskih potrepština. Bilo da preferirate minimalistički dizajn ili klasične forme, naši komadi su pažljivo odabrani da unaprede funkcionalnost i estetiku vašeg doma.

 

 

Otkrijte našu ponudu komoda i ormarća na Namestaj.rs i transformišite svoj prostor u oazu organizovanosti i stila. Sa komodama i ormarćima iz naše kolekcije, lako ćete stvoriti uredan i privlačan dom koji odražava vaš lični ukus i pruža praktično rešenje za svakodnevne potrebe za skladištenjem.