Darijana Sofe

Pokažite više
chevron-down

Sofe na Namestaj.rs donose udobnost i stil u centar vašeg dnevnog boravka, pružajući idealno mesto za opuštanje i druženje. Naša paleta sofa, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, nudi raznovrsne modele, od klasičnih do modernih dizajna, savršeno prilagođenih za svaku estetiku i potrebu prostora. Svaka sofa je pažljivo odabrana da zadovolji visoke standarde udobnosti i dizajna, transformišući vaš dnevni prostor u oazu komfora i stila.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.

sort-ascending
 • Sofa Leta

  146.740,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Emili

  102.100,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Lucija

  91.000,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Mirela

  97.900,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Milica 4

  101.900,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Milica

  80.900,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Zoja 5

  94.800,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Nana

  116.500,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Kvadro

  215.600,00 RSD
  newspaper
 • Sofa Zoja Lux

  119.500,00 RSD
  newspaper

Sofe su srce svakog dnevnog boravka, pružajući ne samo esencijalno sedište već i definirajući stil i atmosferu prostora. Na Namestaj.rs, naš široki asortiman sofa od izabranih dobavljača iz Srbije osmišljen je da zadovolji svaku želju i potrebu, od prostora za opuštanje nakon dugog dana do elegantnog centra za prijem gostiju. Sa bogatom ponudom dizajna, tekstura i boja, naše sofe su dizajnirane da se harmonično uklapaju u vaš postojeći enterijer ili da posluže kao inspiracija za novi dekor.

 

 

Bilo da preferirate velike, plišane sofe koje pozivaju na opuštanje cele porodice ili kompaktne, višenamenske modele idealne za manje prostore, naši proizvodi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji obećavaju dugotrajnost i lako održavanje. Dodatne funkcije, poput razvlačenja u krevet ili ugrađenog skladišnog prostora, čine naše sofe izuzetno praktičnim, dok detalji poput ukrasnih jastuka i jedinstvenih nogara dodaju doticaj luksuza i sofisticiranosti.

 

 

Otkrijte našu ponudu sofa na Namestaj.rs i pronađite savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila za vaš dnevni boravak. Sa sofama iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden kod kuće postaje prilika za uživanje u udobnosti i lepoti, stvarajući prostor koji odražava vašu ličnost i način života.