Darijana Trosedi

Pokažite više
chevron-down

Trosedi na Namestaj.rs donose udobnost i stil u srce vašeg dnevnog boravka. Sa pažljivo odabranom ponudom od brojnih dobavljača širom Srbije, naša kolekcija uključuje širok spektar modela, od elegantnih klasičnih do savremenih minimalističkih dizajna. Svaki trosed je dizajniran da zadovolji različite ukuse i potrebe za prostorom, nudeći savršeno mesto za opuštanje, druženje i uživanje u svakom trenutku.


Njihova priča počinje pre gotovo četvrt veka kada je njihova majka, osnivač kompanije, postavila temelje onoga što danas predstavlja porodični biznis u kojem rade sa strašću i predanošću. Darijana je proizvođač tapaciranog nameštaja po meri i narudžbini kupca, a danas zapošljavaju oko 40 izvanrednih pojedinaca koji su ključ njihovog uspeha.

Ono što ih izdvaja je ne samo njihova posvećenost kvalitetu i izradi nameštaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente, već i njihova posvećenost humanim vrednostima. U Darijani poštuju ne samo svoje zaposlene već i svoje klijente. Njihov cilj je da stvore iskustvo koje će svima doneti zadovoljstvo i dugoročnu saradnju.

Kompanija se vodi porodičnim duhom, a svaka od tri sestre koje danas zajedno vode ovu kompaniju ima svoje odgovornosti. Ipak, ono što ih čini posebnim je njihova izuzetna harmonija i saradnja. Bez obzira na individualne zadatke, uvek se dogovaraju i donose odluke u interesu kompanije i svojih klijenata.

U Darijani ne posmatraju svoju kompaniju samo kao biznis. Posmatraju je kao deo svoje porodice, i svi koji sarađuju s njima, bilo da su zaposleni ili klijenti, postaju deo te porodice.

Zahvaljuju vam što ste ih posetili i upoznali se sa njihovom pričom. Nadaju se da će imati priliku da i vas uvedu u svet vrhunskog tapaciranog nameštaja po meri i da zajedno stvore lepe trenutke u vašem domu. Slobodno ih kontaktirajte za sva pitanja ili zahteve. Raduju se budućim prilikama za saradnju i stvaranju kvalitetnih proizvoda za vas.

sort-ascending
 • Trosed Milica

  98.000,00 RSD
  newspaper
 • Trosed Marija

  83.000,00 RSD
  newspaper
 • Fiksni trosed Zoja

  77.100,00 RSD
  newspaper
 • Fiksni trosed Zora

  79.200,00 RSD
  newspaper
 • Grof Junior

  74.300,00 RSD
  newspaper
 • Fiksni trosed Zoja 5

  80.500,00 RSD
  newspaper
 • Trosed Maki

  83.000,00 RSD
  newspaper
 • Ležaj Zoja 5

  111.400,00 RSD
  newspaper
 • Ležaj Grof Srećko

  87.000,00 RSD
  newspaper
 • Ležaj Milica

  83.000,00 RSD
  newspaper

Trosedi su ključni elementi svakog dnevnog boravka, nudeći ne samo mesto za udobno sedenje već i centralni komad koji definiše stil i atmosferu prostora. Na Namestaj.rs, naša obimna kolekcija troseda od izabranih dobavljača iz Srbije pruža beskrajne mogućnosti za personalizaciju vašeg doma. Bez obzira na to da li tražite trosed koji će biti udobno utočište za vaše porodične večeri, elegantan komad koji će impresionirati goste, naši trosedi su pažljivo odabrani da odgovore na sve zahteve.

 

 

Svaki trosed u našoj ponudi kombinuje visokokvalitetne materijale i majstorsku izradu, obezbeđujući izdržljivost i udobnost. Sa raznovrsnim tkaninama, kožama i detaljima, naši trosedi su dostupni u različitim bojama i završnim obradama, omogućavajući vam da odaberete savršen dodatak koji se uklapa u vaš enterijer. Osim toga, mnogi modeli nude dodatne funkcije poput razvlačenja u krevet, što ih čini idealnim rešenjem za goste ili male prostore.

 

 

Otkrijte našu ponudu troseda na Namestaj.rs i transformišite svoj dnevni boravak u prostor udobnosti, stila i funkcionalnosti. Sa trosedima iz naše kolekcije, možete stvoriti savršeno mesto za odmor i druženje, gdje svaki detalj odražava vašu ličnost i doprinosi celokupnom osećaju doma.