Kare Dekorativne figure

Pokažite više
chevron-down

Dekorativne figure koje se mogu pronaći na namestaj.rs donose umetnost i karakter u vaš dom. Bilo da tražite fine porcelanske skulpture, rustične drvene statuete ili moderne metalne kreacije, naša široka selekcija figura omogućava vam da pronađete savršen ukras koji odražava vašu ličnost i stil. Ove figure mogu biti centralni dekorativni element u vašem dnevnom boravku, radnoj sobi ili ulaznom holu, dodajući sofisticiranost i estetsku vrednost vašem prostoru. Pregledajte našu ponudu i odaberite dekorativne figure koje će ulepšati vaš prostor i učiniti ga posebnijim.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.