Kare Dekorativne vaze

Pokažite više
chevron-down

Dekorativne vaze na namestaj.rs su ključan element za svaki dom koji teži eleganciji i stilu. Od jednostavnih, modernih linija do složenih, baroknih oblika, naša paleta vaza nudi raznovrsnost koja se može uklopiti u bilo koji dekorativni stil. Idealne su za prikazivanje svježih cvetova, suvog cveća ili samostalno kao umetnički predmeti. Bilo da tražite centralni komad za vaš trpezarijski sto ili suptilan dodatak za poličku, naše vaze pružaju sofisticiranost i dodaju vizuelni interes. Pregledajte našu ponudu i odaberite vaze koje će obogatiti vaš prostor i uneti dodir prirode u vaš dom.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
  • Carafe Georgia 26cm

    3.900,00 RSD
    newspaper
    Carafe Georgia 26cm
  • Carafe Exotic Bird 30cm

    5.500,00 RSD