Kare Stalak za knjige

Pokažite više
chevron-down

Stalak za knjige na namestaj.rs nudi praktično i stilsko rešenje za organizaciju vaše biblioteke. Od klasičnih drvenih modela do modernih metalnih dizajna, naša kolekcija stalaka za knjige je dizajnirana da se uklopi u svaki enterijer, pružajući optimalnu podršku i izloženost vašim omiljenim naslovima. Bez obzira da li tražite kompaktan stalak za manje prostorije ili veliki regal koji može da primi obimne kolekcije, sigurni smo da ćete naći idealan model koji ne samo da čuva vaše knjige, već i doprinosi estetici vašeg doma. Pregledajte našu ponudu i odaberite stalak za knjige koji će organizovati i obogatiti vaš prostor.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Bookend Smart Rabbit (2/Set)

  13.400,00 RSD
  newspaper
  Bookend Smart Rabbit (2/Set)
 • Bookend Elephants 42 (2/Set)

  29.300,00 RSD
  newspaper
  Bookend Elephants 42 (2/Set)
 • Bookend Meditating Man (2/Set)

  10.700,00 RSD
  newspaper
  Bookend Meditating Man (2/Set)
 • Bookend Little Males (2/Set)

  6.800,00 RSD
  newspaper
  Bookend Little Males (2/Set)
 • Bookend Rabbit Holi (2/Set)

  6.200,00 RSD
  newspaper
  Bookend Rabbit Holi (2/Set)
 • Bookend Gorilla Orange (2/Set)

  13.000,00 RSD
  newspaper
  Bookend Gorilla Orange (2/Set)
 • Bookend Face (2/Set)

  9.300,00 RSD
  newspaper
  Bookend Face (2/Set)
 • Bookend Rhino (2/Set)

  8.700,00 RSD
  newspaper
  Bookend Rhino (2/Set)
 • Bookend Gorilla (2/Set)

  12.800,00 RSD
  newspaper
  Bookend Gorilla (2/Set)
 • Bookend Elephants 25 (2/Set)

  9.300,00 RSD
  newspaper
  Bookend Elephants 25 (2/Set)
 • Bookend Hippo Pink (2/Set)

  12.200,00 RSD
  newspaper
  Bookend Hippo Pink (2/Set)
 • Bookend Horse (2/Set)

  17.200,00 RSD
  newspaper
  Bookend Horse (2/Set)
 • Bookend Monkey (2/Set)

  9.600,00 RSD
  newspaper
  Bookend Monkey (2/Set)
 • Bookend Holding Fingers (2/Set)

  8.000,00 RSD
  newspaper
  Bookend Holding Fingers (2/Set)

U našoj posebnoj kategoriji "Stalak za knjige" na namestaj.rs, istražite širok spektar elegantnih i funkcionalnih stalaka koji će organizovati vašu biblioteku i dodati dodatnu estetiku u vaš dom ili kancelariju. Stalci za knjige su ne samo praktični komadi nameštaja za skladištenje knjiga, već su i dekorativni elementi koji mogu uneti dodatnu dimenziju u prostoriju.

 

 

Naša kolekcija stalaka za knjige nudi različite stilove, materijale i veličine, prilagođene različitim potrebama i preferencijama korisnika. Bez obzira da li preferirate klasične drvene stalke, moderne metalne konstrukcije ili rustične verzije sa dodatnim policama za dekoraciju, naša platforma nudi širok izbor opcija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

 

Svaki stalak za knjige na namestaj.rs pažljivo je dizajniran kako bi pružio visok kvalitet i funkcionalnost. Materijali su birani sa pažnjom, a konstrukcije su stabilne i čvrste, osiguravajući sigurno skladištenje vaših knjiga.

 

 

Pored praktičnosti, naši stalci za knjige mogu dodati i estetsku vrednost vašem prostoru, ističući lepotu i značaj vaše biblioteke. Njihov dizajn može doprineti atmosferi prostorije, dodajući notu topline, elegancije ili modernosti, u zavisnosti od vaših preferencija.

 

 

Istražite našu kolekciju stalaka za knjige na namestaj.rs i pronađite savršen komad koji će organizovati vaše knjige i uneti dodatni stil u vaš dom ili kancelariju. Sa najkvalitetnijim stalcima za knjige koje nudimo, možete stvoriti prostor koji odražava vašu ljubav prema čitanju i estetiku. Organizujte svoju biblioteku uz stil uz stalke za knjige sa namestaj.rs.