Kare Dekorativni predmeti

Pokažite više
chevron-down

Dekorativni predmeti na namestaj.rs nude raznovrsnost i stil koji mogu upotpuniti svaki enterijer. Od elegantnih vaza i modernih umetničkih instalacija do praktičnih ali stilizovanih korpi za odlaganje, naša kolekcija je pažljivo odabrana da pruži nešto za svaki ukus i potrebu. Bez obzira da li želite da dodate vizuelni interes u vaš dnevni boravak ili funkcionalni dekor u kancelariju, naši dekorativni predmeti su idealni za osvežavanje vašeg prostora sa stilom. Pregledajte našu ponudu i izaberite elemente koji će ne samo služiti praktičnoj svrsi, već će i estetski obogatiti vaš dom.


KARE brend predstavlja vodeću destinaciju za sve koji traže nekonvencionalne, autentične i inspirativne rešenja za opremanje životnog prostora. Od 1981. godine, KARE neprestano iznenađuje i oduševljava, nudeći širok asortiman nameštaja, rasvete i dekorativnih predmeta koji su sinonim za inovativnost i kvalitet. Svaki komad u ponudi je pažljivo odabran da zadovolji visoke standarde dizajna i funkcionalnosti, nudeći jedinstvene unikate i detalje izrađene od punog drveta koje će trajati generacijama.

 

KARE nije samo brend; to je trendseter u svetu dizajna enterijera koji kontinuirano postavlja nove standarde i unosi svežinu u naš životni prostor. Osnovan od strane Jurgena Rajtera i Petera Šonhofena, KARE i danas stoji kao simbol kreativnosti i hrabrosti u dizajnu, privlačeći ljude koji cene lepotu i kvalitet.

Sa više od 200 franšiza i 2000 prodavaca širom sveta, KARE je globalno prisutan i lokalno voljen, inspirišući ljude u preko 40 zemalja. Posebno smo ponosni na KARE Kraftwerk, impresivan prostor u Minhenu koji predstavlja vrhunac naše ponude i mesto gde se možete upustiti u nezaboravno iskustvo opremanja doma.

 

Namestaj.rs je ponosan što može da vam predstavi KARE, brend koji sa svojim neobičnim i pristupačnim kolekcijama dekoriše svet i obogaćuje vaše životne prostore.

sort-ascending
 • Deco Object Bearded Man Anthracite 11cm

  2.700,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Bearded Man Anthracite 11cm
 • Deco Object Wire Attack Dog 36cm

  8.000,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Wire Attack Dog 36cm
 • Deco Object Fiori Greyhound 47cm

  30.800,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Fiori Greyhound 47cm
 • Deco Object Bearded Man Grey 11cm

  4.100,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Bearded Man Grey 11cm
 • Deco Object Plane Tripod 54cm

  49.300,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Plane Tripod 54cm
 • Deco Object Hairstyle Yellow 19cm

  4.300,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Hairstyle Yellow 19cm
 • Deco Object Telescope Silver Clock 49cm

  30.800,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Telescope Silver Clock 49cm
 • Deco Object Symmetric Face 28cm

  5.300,00 RSD
  newspaper
  Deco Object Symmetric Face 28cm