Pommier Klub stolovi

Pokažite više
chevron-down

Klub stolovi na namestaj.rs predstavljaju ključni element svakog dnevnog boravka, spajajući funkcionalnost sa stilom. Bilo da tražite centralni element za svoj dnevni prostor ili diskretnu dopunu sofisticiranom ambijentu, naša paleta klub stolova nudi širok spektar dizajna, od modernih do klasičnih. Ovi stolovi su dizajnirani da zadovolje različite ukuse i potrebe, pružajući idealno mesto za odlaganje, okupljanje ili jednostavno kao elegantan dekorativni element u vašem domu.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
  • Pommier Ellipse small sto

    Cena na upit
    newspaper
  • Pommier Ellipse Big sto

    Cena na upit
    newspaper

Klub stolovi su neizostavni deo uređenja svakog dnevnog boravka, služeći kao centralna tačka okupljanja, mesto za odlaganje ili kao ključni dekorativni element koji doprinosi ukupnom izgledu prostora. Na namestaj.rs, imate pristup širokoj ponudi klub stolova od velikog broja dobavljača širom Srbije, što vam omogućava da izaberete između raznovrsnih stilova koji mogu zadovoljiti svaku estetsku preferenciju i funkcionalnu potrebu.

 

 

Naša ponuda obuhvata različite stilove, od minimalističkih stolova koji se savršeno uklapaju u moderne enterijere, do bogato ukrašenih modela koji odražavaju klasičnu eleganciju. Bez obzira na vaše preference, klub stolovi u našoj ponudi dolaze u različitim materijalima, uključujući drvo, metal, staklo, i kombinovane materijale, dajući vam mogućnost da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem prostoru i načinu života.

 

 

Za svaki klub sto dostupne su detaljne informacije, uključujući specifikacije o dimenzijama i materijalima, kako bi vaš izbor bio što informisaniji i lakši. Klub stolovi iz naše ponude dizajnirani su da budu ne samo estetski privlačni, već i funkcionalni i dugotrajni, osiguravajući da vaša investicija pruža vrednost godinama.

 

 

Otkrijte našu široku ponudu klub stolova na namestaj.rs i pronađite savršeni centar za vaš dnevni boravak. Sa takvom raznolikošću dostupnom na jednom mestu, lako je pronaći sto koji ne samo što doprinosi funkcionalnosti prostora, već i unosi stil i eleganciju u vaš dom. Sa klub stolovima iz naše kolekcije, svaki dnevni boravak može postati prostor ugodnog okupljanja i izražavanja ličnog stila.