Pommier Sofe

Pokažite više
chevron-down

Sofe na Namestaj.rs donose udobnost i stil u centar vašeg dnevnog boravka, pružajući idealno mesto za opuštanje i druženje. Naša paleta sofa, koja dolazi od brojnih dobavljača širom Srbije, nudi raznovrsne modele, od klasičnih do modernih dizajna, savršeno prilagođenih za svaku estetiku i potrebu prostora. Svaka sofa je pažljivo odabrana da zadovolji visoke standarde udobnosti i dizajna, transformišući vaš dnevni prostor u oazu komfora i stila.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommier Nuage

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier set 2

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier set 3

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier set 4

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommier set 1

  Cena na upit
  newspaper

Sofe su srce svakog dnevnog boravka, pružajući ne samo esencijalno sedište već i definirajući stil i atmosferu prostora. Na Namestaj.rs, naš široki asortiman sofa od izabranih dobavljača iz Srbije osmišljen je da zadovolji svaku želju i potrebu, od prostora za opuštanje nakon dugog dana do elegantnog centra za prijem gostiju. Sa bogatom ponudom dizajna, tekstura i boja, naše sofe su dizajnirane da se harmonično uklapaju u vaš postojeći enterijer ili da posluže kao inspiracija za novi dekor.

 

 

Bilo da preferirate velike, plišane sofe koje pozivaju na opuštanje cele porodice ili kompaktne, višenamenske modele idealne za manje prostore, naši proizvodi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji obećavaju dugotrajnost i lako održavanje. Dodatne funkcije, poput razvlačenja u krevet ili ugrađenog skladišnog prostora, čine naše sofe izuzetno praktičnim, dok detalji poput ukrasnih jastuka i jedinstvenih nogara dodaju doticaj luksuza i sofisticiranosti.

 

 

Otkrijte našu ponudu sofa na Namestaj.rs i pronađite savršenu kombinaciju funkcionalnosti i stila za vaš dnevni boravak. Sa sofama iz naše kolekcije, svaki trenutak proveden kod kuće postaje prilika za uživanje u udobnosti i lepoti, stvarajući prostor koji odražava vašu ličnost i način života.