Pommier Police

Pokažite više
chevron-down

Police na Namestaj.rs pružaju idealno rešenje za organizaciju i izlaganje vaših knjiga, suvenira i dekorativnih predmeta, nudeći jednostavan način da unesete red i stil u vaš dom. Sa širokim izborom modela, od jednostavnih zidnih polica do multifunkcionalnih regalnih sistema, naša ponuda polica se lako prilagođava različitim prostorima i stilovima uređenja. Bilo da želite da osvežite dnevnu sobu, uredite radni prostor ili organizujete spavaću sobu, naše police kombinuju praktičnost i estetsku privlačnost, doprinoseći lepoti i funkcionalnosti svakog prostora.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
 • Pommiere D structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere D extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere C extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B extended structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere B extended structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere A structure polica bež

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere A structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper
 • Pommiere E structure polica braon

  Cena na upit
  newspaper

Police su esencijalni elementi svakog dobro organizovanog prostora, pružajući ne samo praktično mesto za skladištenje i izlaganje vaših omiljenih predmeta, već i doprinoseći ukupnoj estetici vašeg doma. Na Namestaj.rs, naša bogata selekcija polica nudi raznovrsne opcije za svaku potrebu i dizajnerski ukus, od elegantnih zidnih polica koje dodaju minimalistički šarm, do robustnih regalnih sistema koji mogu da ugoste obimnije kolekcije knjiga ili dekoracija. Svaka polica u našoj ponudi je dizajnirana sa fokusom na funkcionalnost, izdržljivost i stil, omogućavajući vam da kreirate organizovan i privlačan prostor.

 

 

Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stilski pravac kojem težite, naše police nude fleksibilna rešenja za svaku sobu u vašem domu. Sa modelima koji se lako montiraju i prilagođavaju visini vaših predmeta, možete maksimalno iskoristiti svoj prostor, dok istovremeno dodajete lični pečat vašem enterijeru. Materijali visokog kvaliteta osiguravaju dugotrajnost i lakoću održavanja, dok raznovrsni dizajni i završne obrade omogućavaju da police lako integrišete u postojeći dekor.

Otkrijte našu ponudu polica na Namestaj.rs i pronađite savršene modele koji će vam pomoći da organizujete svoj prostor na elegantan i praktičan način. Sa policama iz naše kolekcije, svaki kutak vašeg doma može postati mesto lepote i reda, gde svaki predmet zauzima svoje mesto, a vaš prostor odiše harmonijom i stilom.