Pommier Trosedi

Pokažite više
chevron-down

Trosedi na Namestaj.rs donose udobnost i stil u srce vašeg dnevnog boravka. Sa pažljivo odabranom ponudom od brojnih dobavljača širom Srbije, naša kolekcija uključuje širok spektar modela, od elegantnih klasičnih do savremenih minimalističkih dizajna. Svaki trosed je dizajniran da zadovolji različite ukuse i potrebe za prostorom, nudeći savršeno mesto za opuštanje, druženje i uživanje u svakom trenutku.


Pommier nameštaj teži da svakom prostoru da lični pečat. Osnovani 2014. godine kao arhitektonski studio, posle nekoliko godina rada na brojnim projektima enterijera, započeli smo sopstvenu proizvodnju nameštaja. Od samog početka, naša vizija je bila stvaranje ekskluzivnog brenda nameštaja sa proizvodima koji se mogu isporučiti bilo gde u svetu direktno.

Naš primarni cilj je ponuditi kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta izrade i udobnosti. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i predstavljaju vrhunac onoga što nameštaj može ponuditi, koristeći isključivo materijale prvoklasnog kvaliteta. Za našu proizvodnju koristimo masivno drvo, kožu, staklo i druge prirodne materijale visokog kvaliteta. Pažnja posvećena detaljima je naša primarna briga.

 

Francuski dizajn
Osnivač kompanije i glavni dizajner, francuski arhitekta Charlie Pommier, osigurao je da svaki komad našeg nameštaja ima jedinstven, lep i prepoznatljiv dizajn. Naš nameštaj je objavljivan u mnogim poznatim časopisima, blogovima i TV emisijama – za više informacija posetite našu sekciju Blog.

 

Proizvodnja
Svi naši proizvodi su ručno izrađeni sa posvećenošću detaljima. Drveni delovi su ručno bruseni, proveravajući svaki deo proizvoda. Stolari i tapetari koji rade u našoj kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj oblasti. Vreme naše proizvodnje je 45-60 radnih dana. Napomena: 01-15 avgust i 01-15 januar nisu radni dani jer tada smo na kolektivnom odmoru.

 

Visokokvalitetni materijali
Za našu proizvodnju koristimo samo najbolje dostupne materijale evropskog porekla – posebno odabrano masivno drvo – hrast ili orah, visokokvalitetne tkanine kao što su pliš, lan, vuna i mnogo toga. Koža koju koristimo je proizvedena u Italiji.

 

100% Made of European Wood
Svi naši proizvodi su napravljeni u Evropi (Srbija) koristeći 100% evropske materijale. Sve drvo koje koristimo za našu proizvodnju ima FSC sertifikat.

sort-ascending
  • Pommier Nuage

    Cena na upit
    newspaper
  • Pommier set 2

    Cena na upit
    newspaper

Trosedi su ključni elementi svakog dnevnog boravka, nudeći ne samo mesto za udobno sedenje već i centralni komad koji definiše stil i atmosferu prostora. Na Namestaj.rs, naša obimna kolekcija troseda od izabranih dobavljača iz Srbije pruža beskrajne mogućnosti za personalizaciju vašeg doma. Bez obzira na to da li tražite trosed koji će biti udobno utočište za vaše porodične večeri, elegantan komad koji će impresionirati goste, naši trosedi su pažljivo odabrani da odgovore na sve zahteve.

 

 

Svaki trosed u našoj ponudi kombinuje visokokvalitetne materijale i majstorsku izradu, obezbeđujući izdržljivost i udobnost. Sa raznovrsnim tkaninama, kožama i detaljima, naši trosedi su dostupni u različitim bojama i završnim obradama, omogućavajući vam da odaberete savršen dodatak koji se uklapa u vaš enterijer. Osim toga, mnogi modeli nude dodatne funkcije poput razvlačenja u krevet, što ih čini idealnim rešenjem za goste ili male prostore.

 

 

Otkrijte našu ponudu troseda na Namestaj.rs i transformišite svoj dnevni boravak u prostor udobnosti, stila i funkcionalnosti. Sa trosedima iz naše kolekcije, možete stvoriti savršeno mesto za odmor i druženje, gdje svaki detalj odražava vašu ličnost i doprinosi celokupnom osećaju doma.