Blog

Featured posts
Pogledaj još saveta
KARE Srbija od danas na namestaj.rs - Otkrijte svet stila i komfora

KARE Srbija od danas na namestaj.rs - Otkrijte svet stila i komfora

17. april 2024.

Namestaj.rs web prodavnica sada je bogatija za komade nameštaja nemačke kompanije KARE, poznate po izuzetnom dizajnu, raznovrsnosti i velikoj originalnosti u pristupu uređenju prostora.

Police za dečije sobe

Police za dečije sobe

11. april 2024.

Za razliku od polica u dnevnoj sobi, na kojima izlažemo knjige i druge predmete, police za dečije sobe treba konstantno da se koriste, bez potrebe za organizacijom. Sa dovoljno pristupačnih i velikih polica, dete neće ostavljati igračje na podu, niti ih gurati u kutije u kojima će da se gube i lome.

vrste radnih stolica blog

Deset vrsta radnih stolica

25. mart 2024.

Nijedna vrsta nameštaja ne proizvodi se u toliko različitih tipova kao radne stolice. Od skromnih radnih stolica bez točkića, pa sve do direktorskih fotelja, nailazimo na deset različitih tipova radih stolica. U ovom blogu pomoći ćemo vam da odlučite koji je najbolji tip radne stolice za vas, jer jednom kada uvidite koja vam vrsta najviše pogoduje, biće vam daleko lakše da se odlučite za konkretan model.

barske stolice i stolovi

Barske stolice i barski stolovi: vodič za kupovinu

17. januar 2024.

Iako barske stolice najčešće vezujemo za barove i kafiće, one su danas sve češće i u restoranima, stanovima, kabaretskim pozorištima, noćnim klubovima i hotelima. Barske stolice su idealan komad nameštaja, jer su praktične, udobne, trajne i estetski privlačne, a pritom zauzimaju malu površinu. Razmotrimo zajedno na šta treba obratiti pažnju kada kupujete barske stolice i stolove, jer na mnoge detalje treba obratiti pažnju, posebno kada se kupuju stolice za ugostiteljske objekte.

dušeci blog

Saveti za izbor dušeka