Blog

Featured posts
Pogledaj još saveta
uredjenje dnevne sobe blog

Trikovi za uređenje dnevne sobe

22. maj 2024.

Uređenje dnevne sobe obuhvata plan rasporeda, boja, materijala, određivanje fokusne tačke, ali najvažnije je da sobu prilagodite svojim potrebama.  

garniture za bastu

Baštenski nameštaj: metal, drvo ili plastika?

20. maj 2024.

Ako imate baštu, travnjak ili makar popločan prilaz kući, vi ste deo privilegovane manjine. Za potpuno uživanje u u dvorištu potrebna vam je neka vrsta baštenskog nameštaja, a u ovom blogu pomoći ćemo vam da odaberete pravi baštenski nameštaj za vaše potrebe. Objasnićemo i kada je najbolje izabrati metal, kada drvo, a kada sintetičke materijale za baštenski nameštaj.

male ugaone garniture

Saveti za izbor male ugaone garniture

8. maj 2024.

Garnitura za sedenje u dnevnoj sobi je komad nameštaja koji najviše koristimo. Međutim, većina ugaonih garnitura koje viđamo u salonima predviđena je za velike dnevne boravke. I mini ugaone garniture mogu biti jednako udobne i lepe, ali samo ako kupite garnituru čiji je dizajn u skladu sa vašim potrebama, jer manje garniture nisu modularne. Razmotrimo zajedno po čemu se male ugaone garniture međusobno razlikuju, za koju vrstu razmeštaja u sobi su pogodne i zašto cene često značajo variraju.

Najbolji klik-klak kreveti za 2024. u Srbiji: Gde kupiti?

Najbolji klik-klak kreveti za 2024. u Srbiji: Gde kupiti?

30. april 2024.

U potrazi ste za multifunkcionalnim rešenjem za svoj dom koji ne zauzima previše prostora? Klik-klak kreveti su pravi odgovor! Ovi inovativni komadi nameštaja kombinuju udobnost kauča sa praktičnošću kreveta, što ih čini idealnim izborom za manje stanove, gostinjske sobe ili dnevne sobe koje povremeno služe kao spavaće. Zahvaljujući jednostavnom mehanizmu, klik-klak kreveti se lako transformišu iz elegantnog sedišta u udoban krevet, pružajući maksimalnu funkcionalnost bez kompromisa na dizajnu. U ovom vodiču, istražićemo zašto su klik-klak kreveti toliko popularni, šta ih čini posebnim, i naravno, predstavićemo vam najbolje modele koje možete pronaći na tržištu Srbije. Pridružite nam se u otkrivanju kako ovi kreveti mogu unaprediti vaš životni prostor!

radni sto za decu

Kako odabrati radni sto za decu

29. april 2024.

Dobar radni sto je centar dečije sobe, jer će omogućiti detetu da bude kreativnije, učiniće učenje prijatnijim i pomoći će da dečija soba bude urednija.

KARE Srbija od danas na namestaj.rs - Otkrijte svet stila i komfora

KARE Srbija od danas na namestaj.rs - Otkrijte svet stila i komfora

17. april 2024.

Namestaj.rs web prodavnica sada je bogatija za komade nameštaja nemačke kompanije KARE, poznate po izuzetnom dizajnu, raznovrsnosti i velikoj originalnosti u pristupu uređenju prostora.

Police za dečije sobe

Police za dečije sobe

11. april 2024.

Za razliku od polica u dnevnoj sobi, na kojima izlažemo knjige i druge predmete, police za dečije sobe treba konstantno da se koriste, bez potrebe za organizacijom. Sa dovoljno pristupačnih i velikih polica, dete neće ostavljati igračje na podu, niti ih gurati u kutije u kojima će da se gube i lome.

vrste radnih stolica blog

Deset vrsta radnih stolica

25. mart 2024.

Nijedna vrsta nameštaja ne proizvodi se u toliko različitih tipova kao radne stolice. Od skromnih radnih stolica bez točkića, pa sve do direktorskih fotelja, nailazimo na deset različitih tipova radih stolica. U ovom blogu pomoći ćemo vam da odlučite koji je najbolji tip radne stolice za vas, jer jednom kada uvidite koja vam vrsta najviše pogoduje, biće vam daleko lakše da se odlučite za konkretan model.

barske stolice i stolovi

Barske stolice i barski stolovi: vodič za kupovinu

17. januar 2024.

Iako barske stolice najčešće vezujemo za barove i kafiće, one su danas sve češće i u restoranima, stanovima, kabaretskim pozorištima, noćnim klubovima i hotelima. Barske stolice su idealan komad nameštaja, jer su praktične, udobne, trajne i estetski privlačne, a pritom zauzimaju malu površinu. Razmotrimo zajedno na šta treba obratiti pažnju kada kupujete barske stolice i stolove, jer na mnoge detalje treba obratiti pažnju, posebno kada se kupuju stolice za ugostiteljske objekte.

dušeci blog

Saveti za izbor dušeka